Underbara afton
Det blev en riktigt lyckad kväll idag. Middag och basu i ett koncept. Lite halv-åtta-hos-mig stuk nästan. Ja, livets små guldklimpar ska man ta vara på. Därför förevigade jag denna kväll/trerättersmiddag med min nyinförskaffade kamera.
Förätt:

Till förätten införskaffade jag prinskorv och gröna, söta snackpaprikor. Slutresultatet blev en inmproviserad rulle. Ha. Det fickjag mig ett skratt av, när jag såg dessa ligga uppradade på uppläggningsfat från KostaBoda.
Frestandes?!
En klassiker till varmrätt, korv i ugn. Med EXTRA ost:

(Blev över till en välsmakande nattmacka inatt)
Till efterrätt gick jag efter enkalste råd. Som kockarna brukar säga, enkelt och gott, med enkelhet kommer smakerna fram till sin fulla rätt:

En skål med smält smör, i "dopp-i-grytan"tankar. Allt man behövr är en bit bröd och en hand som kn doppa åt dig.
Kvällen blev mycket lyckad, som tidigare nämt. Så här glada blev kompisarna, eller ska jag säga 'grabbsen', efter middagen. Vi skrek "häär kommeeeeerrr viii bassttuuunn". Sedan blev det ett naken-dopp i årstaviken. Härligt!

Förätt:

Till förätten införskaffade jag prinskorv och gröna, söta snackpaprikor. Slutresultatet blev en inmproviserad rulle. Ha. Det fickjag mig ett skratt av, när jag såg dessa ligga uppradade på uppläggningsfat från KostaBoda.

Frestandes?!
En klassiker till varmrätt, korv i ugn. Med EXTRA ost:

(Blev över till en välsmakande nattmacka inatt)
Till efterrätt gick jag efter enkalste råd. Som kockarna brukar säga, enkelt och gott, med enkelhet kommer smakerna fram till sin fulla rätt:

En skål med smält smör, i "dopp-i-grytan"tankar. Allt man behövr är en bit bröd och en hand som kn doppa åt dig.
Kvällen blev mycket lyckad, som tidigare nämt. Så här glada blev kompisarna, eller ska jag säga 'grabbsen', efter middagen. Vi skrek "häär kommeeeeerrr viii bassttuuunn". Sedan blev det ett naken-dopp i årstaviken. Härligt!

Kommentarer
Trackback